Parc Heilaar

Privacy verklaring

SYNCHROON respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.
Onze website biedt op een aantal plaatsen de mogelijkheid tot interactie. Zo kunt u zich aanmelden voor een nieuwsbrief of een (digitaal) formulier invullen. De gegevens die u hierbij verstrekt zullen uitsluitend worden gebruikt om aan uw verzoek te voldoen en niet voor andere doeleinden. Uw gegevens zullen niet zonder uw toestemming aan derden worden verstrekt, tenzij dat noodzakelijk is voor het uitvoeren van uw verzoek.

Hoe beschermen we uw persoonlijke informatie?

We nemen de nodige administratieve, technische en organisatorische maatregelen om de veiligheid en vertrouwelijkheid van uw persoonsgegevens te beschermen en we beschermen uw persoonsgegevens tegen ongewild verlies, misbruik, ongeoorloofde toegang, bekendmaking, wijziging en ongewilde of ongeoorloofde vernietiging, een en ander conform de toepasselijke wet – en regelgeving.

Uw rechten m.b.t. de bescherming van uw persoonlijke informatie

Op grond van de toepasselijke wet – en regelgeving hebt u het recht:

  • op informatie en inzage van uw persoonsgegevens;
  • op verbetering van uw persoonsgegevens;
  • op verwijdering van uw persoonsgegevens (‘recht om vergeten te worden’);
  • op beperking van de verwerking;
  • van bezwaar tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (‘het recht op verzet’);
  • uw persoonsgegevens te verkrijgen in een gestructureerde, gangbare, en machine-leesbare vorm, en om die persoonsgegevens aan een andere (verwerkers)verantwoordelijke (te doen) overdragen.

Voor meer informatie over deze rechten, en de omstandigheden waaronder u deze rechten kunt uitoefenen, in het bijzonder uw recht op verzet, klik hier.

Indien u gebruik wenst te maken van (één van uw) hiervoor genoemde rechten, verzoeken wij u het formulier ‘verzoek rechten van betrokkenen’, volledig in te vullen en te verzenden naar privacy@tbi.nl.

U kunt het volledige Privacy Statement van SYNCHROON hier lezen.

Tot slot heeft u het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens over de verwerking van uw persoonsgegevens door ons, die kunt u bereiken door hier te klikken.

Start verkoop 10 februari 2020

Op maandag 10 februari a.s. start online de verkoop van de woningen in Parc Heilaar. Vanaf 12:00 uur is alle verkoopinformatie over de woningen op deze website terug te vinden en te downloaden.
Op basis van de verschillende woningtypen, virtuele beelden, verkooptekeningen, technische omschrijving en de verkoopprijzen kun je op zoek naar jouw droomwoning. Gewoon met je laptop op schoot, de stoel in de “relax” stand en wat lekkers bij de hand!

Wanneer je jouw droomwoning hebt gevonden, kun je je tevens online inschrijven voor die woning(en). De inschrijving sluit op woensdag 19 februari a.s. om 10:00 uur.

Zoekvenster sluiten