Parc Heilaar

Heb je interesse? Schrijf je nu in als reservekandidaat!

De officiële inschrijftermijn voor de woningen is inmiddels verstreken, maar je kunt je (indien je jezelf nog niet eerder hebt ingeschreven) opgeven als reservekandidaat. Mocht één van de woningtypes van jouw voorkeur alsnog beschikbaar komen, dan houden wij je daarvan op de hoogte.

Let op: Heb je jezelf al ingeschreven voor één (of enkele) bouwnummer(s) van jouw voorkeur tijdens de initiële inschrijfperiode? Dan hoef je jezelf niet nogmaals aan te melden! Je staat bij ons al geregistreerd als reservekandidaat en je geniet voorrang boven de aanmeldingen die voortkomen uit onderstaande aanmeldingsmogelijkheid.
Start verkoop 10 februari 2020

Op maandag 10 februari a.s. start online de verkoop van de woningen in Parc Heilaar. Vanaf 12:00 uur is alle verkoopinformatie over de woningen op deze website terug te vinden en te downloaden.
Op basis van de verschillende woningtypen, virtuele beelden, verkooptekeningen, technische omschrijving en de verkoopprijzen kun je op zoek naar jouw droomwoning. Gewoon met je laptop op schoot, de stoel in de “relax” stand en wat lekkers bij de hand!

Wanneer je jouw droomwoning hebt gevonden, kun je je tevens online inschrijven voor die woning(en). De inschrijving sluit op woensdag 19 februari a.s. om 10:00 uur.

Zoekvenster sluiten