Parc Heilaar

Breda

Breda is een stad van mooie avonden en heerlijke dagen. Met terrasjes en festivals, historie en erfgoed, bossen en landgoederen.

En weet je wat zo fijn is van Breda? Dat je alles hebt hier. Winkels, markten. Voorstellingen, films, concerten. Toplocaties en vrijplaatsen.

Vanuit Parc Heilaar, op de fiets: een ijsje op de Haagsemarkt (8min), een borrel in de binnenstad (14min), aardbeien bij de boer (7min).

Ga je toch graag naar Rotterdam? Wat let je? In 7 minuten op de A16. De Brienenoordbrug op 40 kilometer. Drie keer per uur een Intercity.

Parc Heilaar

A16, afslag 16. Als je de luchtmachttoren ziet, ben je over 5 minuten thuis.
Van de drukte naar de rust. Ontspannen wonen in een groene parkomgeving. Met z’n allen naar het bos. Vijf minuutjes op de fiets en je staat tussen de bomen. Dwalen door het oudste zomereikenbos van Nederland.

Zingend op de fiets naar school. Achterop bij mamma of voor op de stang bij pappa. Frisse neus, heerlijke start. Vanuit Parc Heilaar fiets je zo naar een fijne basisscholen in Princenhage of Westerpark. In een kwartiertje op en neer.

Start verkoop 10 februari 2020

Op maandag 10 februari a.s. start online de verkoop van de woningen in Parc Heilaar. Vanaf 12:00 uur is alle verkoopinformatie over de woningen op deze website terug te vinden en te downloaden.
Op basis van de verschillende woningtypen, virtuele beelden, verkooptekeningen, technische omschrijving en de verkoopprijzen kun je op zoek naar jouw droomwoning. Gewoon met je laptop op schoot, de stoel in de “relax” stand en wat lekkers bij de hand!

Wanneer je jouw droomwoning hebt gevonden, kun je je tevens online inschrijven voor die woning(en). De inschrijving sluit op woensdag 19 februari a.s. om 10:00 uur.

Zoekvenster sluiten